DE BESTE SERVICE, HET BESTE ONDERHOUD VAN UW GROOTKEUKEN

Als wij het hebben over service in de grootkeuken, dan hebben wij het over échte service waar u van op aan kunt. Mocht er zich een probleem voordoen, kunt u bellen met onze storing- en servicedienst.
U kunt deze 24 uur per dag bereiken. U wordt persoonlijk te woord gestaan en wij zullen ervoor zorgen dat de storing op korte termijn opgelost wordt. Niets is zo vervelend als een apparaat wat niet werkt.

Om preventief storingen te voorkomen kunt u bij ons service contracten op maat afsluiten voor uw combisteamer. U kunt kiezen uit een contract met onderhoud één of twee keer per jaar. Dit voorkomt veel onverwachte reparaties tussentijds. 

Een onderhoudscontract is dan ook de beste garantie voor veilig en zo optimaal mogelijk werken in uw grootkeuken met de combisteamer. Heeft u een onderhoudscontract, dan komt u in aanmerking voor onze speciale vaste klantenkorting.

Voor informatie bel: 0575 - 46 40 02


DE KOOKDEMO

DE COMBISTEAMER IN DE PRAKTIJK

Na aankoop van een combisteamer is het belangrijk dat u goed met dit product uit de voeten kunt. Natuurlijk kunt u de werking en mogelijkheden nazien in de bijgeleverde handboeken. Maar vanzelfsprekend bieden wij u de mogelijkheid
van een uitgebreide kookdemo op onze locatie in Hengelo Gld aan of in uw eigen keuken. Aan u de keus.

De kok zal u kort en bondig laten kennismaken met alle mogelijkheden die deze combisteamer te bieden heeft, zodat u alle ins en outs kent om zoveel mogelijk alle voordelen te benutten voor uw professionele grootkeuken. Want wie wil niet zo snel mogelijk aan de slag na de aanschaf van een zo veelzijdige steamer?

JMGT zorgt hiervoor!Wij zijn officieel dealer van: