Categories: General
      Date:  6-05-2020
     Title: iCombi® Pro

Een nieuwe Rational combisteamer met 40 jaar ervaring.


Waarom alleen maar verbeteren en niet nieuw? De Rational iCombi Pro is helemaal opnieuw uitgevonden en dit met 40 jaar Rational ervaring in de professionele keuken. De Rational heeft een geheel nieuw besturingssysteem. Deze combisteamer denkt met u mee, vergeet niets en past zichzelf indien mogelijk zelf aan.

Het enige wat u hoeft te doen is het instellen van het gewenste resultaat. De Rational iCombi past zichzelf daarna volledig aan op het recept. Daarnaast worden de luchtvochtigheid, de luchtsnelheid en temperatuur automatisch aangepast. Dit alles om het beste resultaat te kunnen garanderen. Ook al is het product kouder, gaat de ovendeur vaak open en/of is de steak dikker dan de vorige, u krijgt altijd het perfecte resultaat.

- iProductionManager

iProductionManager zorgt voor een optimaal gebruik van de iCombi Pro. Adviseert welke gerechten tegelijk kunnen worden bereid en de gebruiker kiest voor de modus: zo snel mogelijk bereid, om dezelfde tijd gereed of met het minste energieverbruik

- iCookingSuite

ICookingSuite is het meest uitgebreide kookboek ooit in een apparaat van RATIONAL. Stel het gewenste resultaat in en iCookingSuite in, de iCombi Pro doet de rest. Gaat tussentijds de deur open, past iCookingSuite automatisch de resttijd aan. En de bediening? Die is intuïtief

- iDensityControl

iDensityControl zorgt voor het beste klimaat in de bereidingsruimte. Samen met de andere functies zorgt de verbeterde versie voor een 50% hogere productiviteit, verkort de bereidingstijd met 10% en bespaart 10% meer op energie en water consumptie dan het vorige model.

- iCareSystem

iCareSystem is de reinigingsfunctie van de iCombi Pro. Met een tussentijds reinigingsprogramma van slechts 12 minuten is deze weer snel beschikbaar. En aan het eind van de dag werkt er nog eentje door, iCareSystem reinigt de iCombi Pro intensief zodat deze de volgende morgen weer klaar is voor gebruik.

Meer weten? Neem contact op met ons.

 


 

iCombi® Pro
Modellenoverzicht iCombiPro

Brochure iCombi Pro


Brochure iCombi Classic