Hartelijk welkom op onze site!2-09-2016

Nieuw: Rational SelfCookingCenter XSProfessionele klasse in een klein formaat

Wat is een SelfCookingCenter XS?

Met een diepte van slechts 55,5 cm en een breedte van 65,5 cm biedt de SelfCookingCenter XS alle belangrijke funties om de hoogste kwaliteit en maximale efficiëntie te garanderen. 

De combinatie van warmte en stoom in een enkel apparaat opent nieuwe mogelijkheden in de professionele voorbereiding van uw maaltijden Het eten wordt onder de meest optimale omstandigheden gekookt. Dit draagt zorg voor de beste kwaliteit voor uw gasten. Met de nieuwe SelfCookingCenter XS kunt u 95% van alle populaire kooktoepassingen eenvoudig uitvoeren. 

Dankzij de dynamische luchtwervelingen wordt de enorme kracht van de nieuwe verwarmingselementen en de stoomgenerator ideaal verdeeld in de ovenruimte. Oven temperaturen tot 300 graden Celsius en een intelligente luchtbeheersing maakt het mogelijk om te grillen, en krokante laag aan te brengen of te gratineren -  natuurlijk op volle kracht, maar ook met lagere ventilator snelheden en op een lagere temperatuur - zoals bij het pocheren van vis, eieren of bij de bereiding van gevoelige desserts stelt de SelfCooking Center XS de nieuwe standaard. 

De precieze regeling van temperatuur en vochtigheid, de krachtige nieuwe stoomgenerator, het intelligente koken van verschillende producten en de automatische reiniging bieden zowel culinaire professionals en uitzendkrachten alle functies voor een ideaal kooksysteem. 

De bediening van de nieuwe SelfCooking Center XS is net zo eenvoudig als altijd. Het bedieningsdisplay is niet bovenop het apparaat gemonteerd, maar ergonomisch en technisch verstandig, links van de deur. Dit zorgt voor een optimale bedrijfszekerheid en elektronische onderdelen worden op deze manier beschermd tegen eventueel lange termijn schade welke veroorzaakt kan worden door ontsnappende stoom.