Hartelijk welkom op onze site!
18-06-2020

De iVario® Pro


De Rational iVario® Pro: opvolger van het VarioCookingCenter.

De RATIONAL iVario is de opvolger van het VarioCookingCenter. Groter, veelzijdiger en multi-inzetbaar.

Instellen van het gewenste resultaat is alles wat nodig is. De iVario laat niets aanbranden, roept alleen als uw hulp nodig is en bereidt iedere keer het perfecte resultaat. Vandaag, morgen, eigenlijk altijd. Ook als de producten een keer wat koeler zijn of dikker dan anders.

Drie functies van de iVario® Pro

-iVario Boost

De combinatie van keramische verwarmingselementen en een snel reagerende, krasbestendig pannenbodem. Voor een hoog rendement, formidabele snelheid en gelijkmatige spreiding van de warmte.

-iCookingSuite

Intelligente regeling, met één druk op de knop. Met de iCookingSuite, de kookintelligentie van de iVario Pro. Die het bereidingsproces individueel afstemt op de gerechten om het gewenste kookresultaat te halen. Die van u leert, zich aanpast aan uw gewoontes en u alleen een seintje geeft als u actief moet ingrijpen.

-iZoneControl

Hiermee kunt u de iVario indelen in max. vier zones, die naar grootte, positie en vorm vrij uit te kiezen zijn. In één pan kunt u nu hetzelfde gerecht of verschillende etenswaren toebereiden. Tegelijkertijd of achter elkaar, met dezelfde of een andere temperatuur. U verwarmt dus alleen het oppervlak voor dat u echt nodig hebt. Dat bespaart energie – en een heleboel andere keukenuitrusting.

de iVario® Pro


Het modellenoverzicht

De iVario 2XS brochure

De iVario Pro Restaurant brochure

De iVario Pro Catering brochure